Håndballcup Fotballcup Sommarlandfestivalen

Festivalhelgen/arrangement

Sommarland Skifestival arrangeres for 5.gang i perioden 27. juni til 1. juli 2018, og inneholder en rekke spennende arrangementer for deltagerne i skifestivalen og for venner og familie. Fredag 29. juni arrangeres det direktesendt underholdningsprogram med kjendiser og show på TV2 i Bø Sommarland som en del av TelemarksVeka.  

  • Johaug, Northug og Klæbo!

Få med deg Therese Johaugs comeback, og duellen med Petter Northug og Johannes Høsflot Klæbo. Disse og flere andre landslagsløpere deltar i Sommarland sprinten i Bø sentrum lørdag 30. juni og Kanalrennet søndag 1. juli. Dette blir garantert spennende for publikum! Vi håper DU tar turen og får med deg både konkurranser, show i Sommarland kombinert med fine ferieaktiviteter. 

Kjente artister og ski stjerner inntar scenen i Bø Sommarland og sørger for et forrykende sommershow. Freddy Kalas, Vidar Villa, Trang Fødsel, Paradisio + flere. Programleder Jan Fredrik Karlsen og Cathrine Fossum. Pris: kr. 75,- tom 28/6. Pris i døra kr. 150,- voksen/ kr 75.- barn. Showstart kl. 19.00. Kjøp billetter her 

  • Møt Dyrsku'n i Bø sentrum lørdag 30. juni. 

Det blir god mat og aktiviteter for hele familien både før, under og etter Sommarlandsprinten. 

  • Stand up show med Nilsi 

Etter konkurransene blir det gratis show med Nils Ingar Aadne på torget i Bø. Hans sommershow har gått for fulle hus og fått strålende kritikker.  

Se film fra fjorårets arrangement under.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.